Respecta

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Ulkoilijan silmät kuivuvat herkästi

Golfkentän olosuhteet voivat olla kierroksen aikana silmillesi hyvinkin vaativat. Pitkä pelirupeama auringonpaisteessa ja tuulessa voi aiheuttaa epämukavia kuivasilmäisyyden oireita. Näin keväisin myös siitepölyt kutittavat silmiä. Kuivasilmäisyys on hyvin yleinen vaiva, josta lähes puolet ihmisistä kärsii jossain elämänsä vaiheessa. Naisilla kuivasilmäisyys yleistyy iän myötä.

Kosteat silmät jaksavat paremmin ja näkevät tarkemmin. Kun silmän pinta on kuiva, silmät väsyvät, niitä kirvelee ja näöntarkkuus saattaa tilapäisesti huonontua. Jos silmät ovat kovin kuivat, yleinen vireystilakin kärsii ja olosta tulee kaikin puolin epämukavaa.

Kostutustippojen lisäksi silmiä voi nyt kostuttaa myös silmäsuihkeella. Silmäsuihke on helppokäyttöinen uutuus, joka sopii kaikille kuivasilmäisille. Suihketta on kenen tahansa helppo käyttää missä ja milloin vain.

BioDrop MD® Spray on tutkitusti tehokas

BioDrop MD Spray on Piilosetin kehittämä suihke kuiville silmille, silmäluomille ja silmänympärysiholle. Sen teho perustuu tyrniöljyn ja hyaluronaanin tutkittuihin kostuttaviin ominaisuuksiin.

Tyrnisuihketta suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle vahvistamaan kyynelkalvon lipidikerrosta jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Suihketta leviää samalla kosteuttamaan myös silmää ympäröivää ihoa. Tyrnisuihketta voi hyvin käyttää myös meikin ja piilolinssien käytön aikana.

Jos silmäsi alkavat esimerkiksi tuulen vuoksi tuntua kuivilta kesken pelikierroksen, suihkauta tyrnisuihketta luomille ja olosi virkistyy.

Tyrnisuihke on uniikin annostelijansa ansiosta säilöntäaineeton. Se ei myöskään sisällä alkoholia eikä eläinperäisiä aineita.

http://www.piiloset.fi/tuote/piiloset-biodrop-md-spray/?utm_source=golf55&utm_medium=email

Piiloset-silmien hyvinvointituotteita saat kotimaisia tuotteita myyvistä optikkoliikkeistä. Asiantunteva optikko osaa antaa sinulle neuvoja silmien hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Piiloset ProGolf® -lasit -  aikuisgolfaajan suosikit

ProGolf-linssien design, silmiä siniseltä valolta suojaava BlueStop® materiaali sekä kontrastia parantava ruskea väri tukevat aikuisnäköisen golfaajan erityisnäkötarpeita.  Jos tuntuu, että tavalliset moniteholasit haittaavat pelisuoritustasi, tutustu ihmeessä kotimaisiin ProGolfehin. Yllätyt iloisesti! Peli luistaa sujuvammin ja pelikaverinkin pallon lentoa on helppo seurata.

ProGolf®-lasien jälleenmyyjäverkosto kasvaa koko ajan! Lue lisää ja löydä lähin jälleenmyyjä.

piiloset