Piiloset

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Tutustu golfiin! –kurssi Raisio-opistolla 

Raisio-opisto järjestää syksyllä ensimmäisen Tutustu golfiin! –kurssin yhteistyössä Golf 55+ -terveysliikuntahankeen kanssa. Kyseessä on edullinen ja hauska mahdollisuus kaikille lajista haaveileville tutustua matalankynnyksen golfiin ja sen tuomiin terveysvaikutuksiin.

Tutustu golfiin! -kurssin takana on Raisio-opiston suunnittelijaopettaja Mari Saarinen, joka etsii jatkuvasti uusia ideoita opiston ohjelmistoon.

”Toive kurssin järjestämisestä tuli asiakkaalta, joka oli saanut Golf 55+ -hankkeelta uutiskirjeen. Hän ehdotti golfkurssin järjestämistä ja me laitoimme heti hihat heilumaan,” Mari Saarinen kertoo.

Saarinen oli seuraavaksi yhteydessä Golf 55+ -hankkeen vetäjään Ilkka Rokalaan, joka innostui välittömästi ideasta.

”Suunnittelimme yhdessä kurssiohjelman, joka syntyi todella näppärästi. Ilkan kautta saimme myös golfopettajan ja hän oli yhteydessä Kankaisten Golfiin – kaikki sujui siis todella vaivattomasti.”

Ensimmäinen kurssi järjestetään syyskuun alussa ja toinen ensi vuoden toukokuussa. Kurssi koostuu yhteensä neljästä kahden tunnin mittaisesta oppitunnista, joiden aikana tutustutaan golfin perusteisiin, sääntöihin ja terveysvaikutuksiin – sekä tietenkin harjoitellaan lyöntejä ammattiopettajan kanssa.

Kurssi maksaa osallistujille vain 20 euroa eli kokeilijoiden on helppo mennä mukaan tutustumaan lajiin, josta saattaa muodostua elämänmittainen harrastus.

”Kynnys lähteä kokeilemaan uutta lajia on huomattavasi alhaisempi, kun hinnat pidetään alhaalla. Kansalaisopistot pystyvät yleensä tarjoamaan todella edullisia kursseja – esimeriksi juuri tämän golftutustumisen.”

Terveys, liikunta ja hyvinvointi ovat tärkeitä osa-alueita Raisio-opiston kursseissa ja golf sopii hyvin tähän teemaan. Kyseessä on nimittäin laji, joka sopii loistavasti kaiken ikäisille harrastajille. Lajin terveysvaikutukset ovat kiistattomat, sillä pitkäkestoinen matalansykkeen laji parantaa tutkitusti elinikää peräti viidellä vuodella.

”Hyvinvoinnin ja terveiden edistäminen on meille tärkeää ja suunnittelemme jatkuvasti uusia kursseja tämän teeman ympärille, joten golfkurssi sopii meidän ohjelmaan todella hyvin.”

Tutustu golfiin! -kurssin ohjelma:

Kurssi järjestetään: 6.9., 7.9., 12.9. ja 13.9.2017 (8 t)
Kurssimaksu 20 €, enintään 20 opiskelijaa 

Mitä tarkoittaa reiän par, chippi, pitchi tai tasoitus? Entäpä miten bunkkerilyönti eroaa tavallisesta golflyönnistä? Tutustu golfiin! -kurssilla opit golfin perusteet ja saat tietoa mm. golfin harrastamisesta ja golfin terveysvaikutuksista. Ensimmäisellä kerralla tutustut kenttään, varusteisiin ja välineisiin sekä saat tietoa golfin yleisistä terveysvaikutuksista. Toisella kerralla ohjaaja tutustuttaa sinut mm. golfin sääntöihin, lisäksi saat tarkempaa tietoa omasta terveydentilastasi (Sydänliitto). Kolmannella kerralla pääset jo harjoittelemaan lyöntejä, lisäksi yhteistä vapaata harjoittelua kentällä. Neljännellä kerralla perehdyt näköhyvinvointiin (Piiloset) ja jatkat ohjatusti harjoittelua.

Kurssi sopii kaikille yli 50-vuotiaille golfista kiinnostuneille (63 vuotta täyttäneille ja eläkkeellä oleville kurssi on maksuton). Sään mukainen varustus, omia välineitä et tarvitse. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Golf55+ -terveysliikuntahankkeen ja Kankaisten Golfin kanssa. Kurssi järjestetään joka päivä klo 17.00 - 18.30. Golfopettaja Marko Kallinen. 

Voit ilmoittautua mukaan kurssille tästä!